Kir Royale

Kir Royale is een clubje vrienden die graag genieten van het leven. Daar pakken we bewust onze momenten voor. De ene keer doen we dat met zo’n sprankelend drankje of een spontane barbecue. De andere keer boven een stukje warm appelgebak dat we 'verdiend' hebben na tientallen kilometers op de fiets. Hoe dan ook, het zijn de momenten waarop we blij zijn dat we het leven hebben en dat we het zo intens mogen beleven.

Tegelijkertijd staan we er ook bij stil dat een lang en zorgeloos leven niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Zoals voor mensen die vechten tegen kanker. Daarvan kennen we meer dan genoeg voorbeelden in onze directe omgeving. Zo ontstond het idee om het aangename voor ons om te zetten naar iets nuttigs voor een ander, door deel te nemen aan Alpe d’HuZes 2011.

Op donderdag 9 juni 2011 fietsen wij zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op voor het KWF Onderzoeksfonds. Steun ons! Ter nagedachtenis aan de mensen die hun strijd tegen kanker verloren, en als motivatie voor mensen die aan het strijden zijn.


Op deze site leest u wie wij zijn, waarom wij geloven in Alpe d’HuZes en over hoe wij samen het gevoel van onmacht omzetten naar kracht tegen kanker en de gevolgen ervan. Lees ook hoe u ons kunt helpen, als bedrijf of als individu. Liefst hebben we keiharde euro’s; daar zijn we heel eerlijk in. Want al het ingezamelde geld gaat direct naar KWF Onderzoeksfonds. Maar andere vormen van support zijn zeker welkom.
Volg ook hoe wij een prestatie van formaat willen teruggeven. Niet alleen op 9 juni op de fiets, maar ook met typische Kir Royale-tegenprestaties voor onze sponsors in de maanden vooraf. Kortom, steun ons, volg ons en geniet met ons... van het leven.

Santé! 

Team Kir Royale