U stort, de bank betaalt mee!

Wist u dat alle financiële steun aan Kir Royale rechtstreeks naar de spaarrekening van Alpe d’HuZes/KWF gaat? Dus, hoe sneller u stort, des te meer rente pikken zij mee voor kankerbestrijding.

Soigneur voor Kir Royale

Peter Groot heeft zich gemeld als soigneur van Kir Royale. Peter is de vaste masseur/verzorger van voetbalvereniging RKAV in Aalsmeer. Daarnaast heeft Peter zelf veel fietservaring, ook in de Alpen, en fijne contacten in die wereld. En het allermooist: Peter gaat zelfs geheel belangeloos met ons mee naar Alpe d’Huez om daar ter plekke onze kuiten te kneden! Bedankt, Peter.

Gezocht: bus zonder belang

In de week van 9 juni 2011 reizen wij dus naar Frankrijk om te klimmen voor het KWF.
Het zou prettig zijn als onze fietsen meekunnen. We zoeken daarom nog iemand die geheel belangeloos een (vracht)busje ter beschikking wil stellen als Kir Royale ploegwagen.
Bent u dat? Mail dan naar: steun@kirroyale.nl

Oud-tourrenner Peter Zijerveld steunt Kir Royale

Peter Zijerveld gaat belangeloos helpen in onze voorbereidingen op de klim naar l‘Alpe d’Huez. In 1982 reed hij als profrenner de Tour de France. Hij was een goed klimmer. Drie jaar later werd hij Europees kampioen triatlon op de middenafstand. Peter werkt nu voor de KNWU en eind januari deelt hij met ons zijn expertise over klimtechniek, krachttraining en krachtvoer. Dat wordt nuttig smullen! Later meer hierover.